Hoofdgerechten

Standaard geserveerd met groentegarnituur en friet of gebakken aardappelen.

Ribeye€ 20,75
Met kruidenboter

Diamanthaas€ 20,75
Met een champignon-pepersaus

Varkenshaasje€ 19,75
Met een saus van champignons en groene kruiden

Mixed Grill€ 19,75
Varkensmedaillon, kippendij en biefstuk

Wiener schnitzel€ 16,50
Met pepersaus of champignonroomsaus

Boerenschnitzel€ 17,75
Paprika, ui, champignons, wortel en spekjes

Gevulde kipfilet€ 17,75
Kipfilet gevuld met brie, honing en krokant spek

Spareribs€ 17,75
Met barbecuesaus of chilisaus

Heekfilet€ 17,75
Met een witte wijnsaus

Tagliatelle met gamba’s (kan ook vegetarisch)€ 16,50
Met Bospaddenstoelen en seizoensgroenten

IMG_6384 - kopie IMG_6386

 

Maaltijdsalade

Geserveerd met brood en kruidenboter.

Geitenkaas€ 8,75
Met rode biet, pijnboompitten, tomaat en een honingdressing

Rundercarpaccio€ 9,25
Met pijnboompitten, oude kaas, rucola en kruidenmayonaise

Gamba’s€ 9,25
In knoflook gebakken gamba’s met tomaat, bosui en frisse salade

Pannenkoeken en snacks

Pannenkoeken v.a.€ 5.75
Kinderpannenkoek v.a.€ 5,75
Bord friet met mayonaise€ 3,60
Kinderfriet met een kroket of frikandel € 4,20
Bord friet met een frikandel, kroket of kaassoufflé€ 4,80
Bord friet met een bal gehakt€ 5,70
Bord friet met een hamburger € 4,80
Bord friet met een kaaskroket€ 4,80

Brasserie de Corner