Cafe

12063

Al 25 jaar is het cafe van Brasserie de Corner de “huiskamer” van Dedemsvaart en een gezellig onderkomen voor jong en oud. Wij bieden o.a. lekker borrelhapjes, speciaalbieren en heerlijke wijn aan op onze kaart. Met een sfeervolle inrichting, gezellige muziek, cafesporten, live-voetbal en een spellenkast met bordspelletjes staat Brasserie de Corner garant voor een topavondje uit!

 

 

 

 

 

Poolen

we hebben de beschikking over 2 mooie pooltafels, waar door jong en oud op gespeeld kan worden.
Pool (ook bekend als poolbiljart) is een van oorsprong Amerikaans spel dat gespeeld wordt op een pooltafel, waar in elke hoek en in het midden van de lange zijden een gat (pocket) zit. De ballen moeten in de pockets worden geschoten, zoals ook bij snooker het geval is.

 

Biljarten

Voor meer informatie over onze teams en de tussenstanden van de competities kijkt u op de website van Jan Kop: klik hier
Naast poolen kunt u bij ons ook terecht voor een gezellig potje biljarten. We bieden met 5 biljarttafels ruimte voor ongeveer 200 leden! Met verschillende biljartverenigingen en teams uit de wilde bond hebben we een goed gevuld en gezellig biljartprogramma de gehele week. Bij ons biljarten o.a. de biljartsoos voor 55+, buurtverenigingen, verschillende bedrijven, B.V. Padberg, het biljartgilde en zoals eerder gezegd een aantal teams uit de wilde bond. Kortom beregezellig! Heeft u ook interesse om bij ons te komen biljarten?
Bel ons dan gerust via: 0523-208012

 

Darten

ook hebben we een fantastisch dartpodium met 3 professionele dartbanen, waar onze eigen teams spelen op eredivisie- en 2e-divisie-niveau. Ieder jaar houden wij een koppeltoernooi en een enkeltoernooi bij ons in het cafe. Deze toernooien staan altijd voor veel sportiviteit en gezelligheid. Heeft u ook interesse om bij ons te komen Darten?
Bel ons dan gerust via: 0523-208012

Brasserie de Corner